Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

21. februára 2023

Platobná metóda Trustly

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Platobná metóda Trustly bola založená v roku 2008 vo Švédsku a od svojho vzniku sa rozšírila do viac ako 29 krajín po celom svete. Táto platobná metóda je podporovaná viacerými bankami a poskytovateľmi finančných služieb.

Ide o platobnú metódu, ktorá umožňuje používateľom platiť online bez toho, aby museli používať kreditnú alebo debetnú kartu. Miesto toho môžu používatelia platiť a prijímať platby online bez toho, aby museli zdieľať svoje osobné alebo finančné údaje. Platia priamo cez platobnú metódu Trustly prostredníctvom svojho bankového účtu. Trustly je populárny predovšetkým v severských krajinách a ponúka pre používateľov množstvo výhod.

TrustPay - Trustly platobná metóda

Jednou z najväčších výhod používania Trustly je jeho bezpečnosť. Transakcie prostredníctvom tejto platobnej metódy sú chránené vysokými bezpečnostnými štandardmi, vrátane šifrovania a autentifikácie. To znamená, že vaše osobné a finančné údaje sú v bezpečí a nedostupné pre neoprávnené osoby.

Ďalšou výhodou používania Trustly je jeho rýchlosť a jednoduchosť použitia. Transakcie prostredníctvom tejto platobnej metódy sú zvyčajne spracované okamžite, čo znamená, že môžete platiť za nákupy alebo prijímať platby bez čakania na potvrdenie. Zákazník pri platbe nemusí zadávať svoje údaje o karte pri každom nákupe, čo je pohodlnejšie a bezpečnejšie.

Ako Trustly funguje?

Spôsob, akým funguje Trustly, je nasledovný:

  1. Pri nákupe si vyberiete Trustly ako platobnú metódu.
  2. Budete presmerovaní na bezpečnú stránku Trustly, kde sa budete musieť prihlásiť do svojho bankového účtu.
  3. Po úspešnom prihlásení sa budete môcť rozhodnúť, z ktorého účtu chcete platiť.
  4. Potom stačí len potvrdiť platbu a hotovo! Vaša platba bude vykonaná okamžite a vy budete môcť pokračovať v nákupe.

Pozrite si demo nahrávku procesu platby cez Trustly vo Švédsku TU.

TrustPay - Trustly proces platby

Rýchle a jednoduché online platby

V porovnaní s inými platobnými metódami je Trustly veľmi jednoduché použiť. Nemusíte sa registrovať alebo vytvárať si účet, stačí len pripojiť svoju banku a potvrdiť platbu. To znamená, že môžete platiť online rýchlo a jednoducho.

Platby uskutočnené cez Trustly sú spracované v reálnom čase, čo znamená, že používatelia nemusia čakať na dokončenie platby. Toto je užitočné najmä pre obchodníkov, ktorí môžu hneď začať spracovávať objednávku. Existujú však prípady, kedy sa platba nemusí z nejakého dôvodu dostať k obchodníkovi. Môže to byť spôsobené problémom s bankovým účtom spotrebiteľa, ako napríklad nedostatok prostriedkov na účte alebo inými faktormi. Takto môže nastať situácia, kedy obchodník tovar spotrebiteľovi odošle, ale platba mu nakoniec nepríde.

Ide o riziko, o ktorom by si mali byť vedomí všetci obchodníci pri používaní Trustly, alebo akéhokoľvek iného spôsobu platby v reálnom čase.

Na zmiernenie tohto rizika môžu obchodníci zvážiť implementáciu zásady odosielania tovaru až po prijatí platby, čo môže pravdaže vyžadovať určitú dodatočnú koordináciu so spotrebiteľom, no zabezpečí to, aby bol obchodník chránený v prípade problému s platbou.

Trustly ako jedna z najrýchlejšie rastúcich platobných metód

V roku 2021 sa Trustly stala jednou z najrýchlejšie rastúcich platobných metód na trhu, čo sa odrazilo aj v objemoch platieb. V tomto roku dosiahla spoločnosť rekordný objem platieb vo výške 22 miliárd eur, čo predstavuje nárast o viac ako 25 % oproti predchádzajúcemu roku.

Rok 2022 bol pre Trustly tiež veľmi úspešný, čo sa prejavilo v ďalšom zvýšení objemov platieb. Tento rok dosiahla spoločnosť objem platieb vo výške takmer 30 miliárd eur, čo predstavuje nárast o viac ako 35 % oproti roku 2021. Tento rast je výsledkom väčšej dostupnosti a používania Trustly na rôznych trhoch po celom svete.

Ak cielite na niektorý zo severských trhov, Trustly je správnou voľbou pre vašich zákazníkov.
V TrustPay vám pomôžeme s jeho integráciou. Napíšte nám e-mail na podpora@trustpay.eu  alebo sa ozvite na telefónne číslo +421 2 321 68 450. Všetko vám podrobne vysvetlíme.

Mohlo by vás zaujímať

Ako prispôsobiť e-shop pre zahraničných zákazníkov?
Hodnota európskeho e-commerce trhu sa na konci roku 2020 odhadovala na viac ako 700 miliárd EUR, pričom takmer štvrtina hodnoty e-commerce transakcií sa vygeneruje práve nakupovaním od zahraničných obchodníkov.
Economy
author: TrustPay
Čo sú alternatívne platobné metódy a prečo sú dôležité v dnešnom e-commerce svete
Existuje mnoho spôsobov, ako platiť za svoje online nákupy. V niektorých krajinách sú dokonca obľúbenejšie ako platby kartou. Poznáte ich? V dnešnom článku vám predstavíme alternatívne platobné metódy.
Economy
author: TrustPay
Giropay: Oslovte zákazníkov na najväčšom trhu v Európe
Giropay je obľúbenou platobnou metódou najmä v Nemecku. Využíva ju približne 45 miliónov zákazníkov, čo predstavuje 80 % z celkového počtu užívateľov online bankingu na najväčšom trhu v Európe.
Economy
author: TrustPay