Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

4. januára 2024

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Eliškou Hutníkovou, Head of Compliance

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Tentokrát sme vyspovedali Elišku Hutníkovú, Head of Compliance.

Aká bola tvoja cesta v TrustPay – akými pozíciami si si prešla?

Do firmy som prišla v októbri 2018, čiže som práve oslávila 5 rokov v TrustPay. Nastupovala som pôvodne na pozíciu Compliance officera a právnika. Za týchto 5 rokov som sa postupne vypracovala na zástupkyňu vedúcej oddelenia Compliance, až napokon na vedúcu Compliance oddelenia.

Tvoja aktuálna pozícia je Head of Compliance čo si pod tým máme predstaviť a čo ťa na tejto pozícii najviac baví?

Compliance je pomerne všeobecný pojem, ktorý častokrát vo veľa firmách znamená veľa roznych vecí. V TrustPay je compliance do veľkej miery o posudzovaní nových obchodných modelov, ako aj sledovanie zmien v obchodných modeloch, s ktorými v súčasnosti spolupracujeme a ich súlad so všeobecne záväznými právnymi predpismi, ako aj rozsiahlymi pravidlami kartových asociácií (Visa / Mastercard), či súlad s rôznymi internými akceptačnými politikami našich partnerov, ktorí zastrešujú ďalšie alternatívne platobné metódy pre našich klientov. Je to pomerne rozsiahla oblasť, ktorá sa dá ťažko zhrnúť na jedno miesto.

„Snažím sa, aby sme boli nielen v súlade so všetkými normami, ale aby sme aj vytvorili pracovné prostredie, kde každý môže osobne a pracovne rásť a prispievať k spoločnému úspechu TrustPay.“

Čo si na svojej práci najviac ceníš a čo je pre teba aktuálne najväčšia výzva?

Pre mňa je to hlavne o kolektíve a nových poznatkoch. Pracovný deň môže byť niekedy pomerne vyčerpávajúci a myslím si, že v týchto momentoch je dôležité mať pri sebe ľudí, ktorí nielenže pomôžu s riešením problému svojou odbornosťou, ale atmosféru aj trochu „odľahčia“. Čo sa týka učenia nových vecí – toto je niečo, čo ma bavilo odmalička a práca je pre mňa stále zaujímavá aj po toľkých rokoch najmä preto, že sa môžem učiť stále nové veci a rozvíjať sa v oblasti, ktorá ma baví a zároveň napreduje a mení sa pomerne rýchlym tempom, takže ako sa hovorí „nikdy sa nenudím“. 😊

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci firmy a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Napriek tomu, že sme za posledných pár rokov značne narástli v počte zamestnancov, stále tu pre mňa zostáva pocit „domáckej“ atmosféry. Mávame rôzne teambuildingy a kolegovia sa stretávajú aj mimo pracovnej doby, či uz pri športovej aktivite, alebo niekde pri kávičke alebo pivku. Kolektív bol a vždy zostane jednou z vecí, ktoré mám na práci v TrustPay naozaj rada a som svojim kolegom veľmi vďačná za všetku prácu, ktorú odvádzajú.

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

Na toto neexistuje univerzálna odpoveď, lebo každý deň je iný a častokrát idem ráno do práce s nejakým predpripraveným scenárom a počas dňa sa to uplne zmení. 😀 Väčšinou je to kombinácia rôznych meetingov, štúdium dokumentov a nových pravidel, plus riešenie ad hoc agendy rôzneho druhu.
Mám pod sebou skvelý tím ľudí a je mojou úlohou ich usmerňovať, ako aj motivovať. Snažím sa, aby sme boli nielen v súlade so všetkými normami, ale aby sme aj vytvorili pracovné prostredie, kde každý môže osobne a pracovne rásť a prispievať k spoločnému úspechu TrustPay.

Máš nejaký zabavný moment z práce v TrustPay?

Tých bolo niekoľko, ale pamätám sa na jednu úsmevnú situáciu, kedy kolegyňa písala jeden e-mail do zahraničia v anglickom jazyku a na konci dala zaužívanú zdvorilostnú vetičku „Best Regards“ (v slovenčine by sa to asi najlepšie preložilo ako „Zostávam s pozdravom“) a svoj podpis – na čo jej následne prišla odpoveď s oslovením „Dear Best Regards“ – s tým som sa naozaj predtým ešte nestretla a pobavilo nás to. 😊

Mohlo by vás zaujímať

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Magdalénou Burgerovou, Vedúca financií a účtovníctva
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Magdalénu Burgerovú, vedúcu financií a účtovníctva.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Richardom Tésim, Deputy CEO
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Zoznámte sa a spoznajte talentovaných členov tímu TrustPay v novom formáte na našom blogu - spoznajte tím TrustPay. Vyspovedali sme našu šikovnú a vždy usmiatu Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay