Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

28. februára 2022

Spoznajte tím TrustPay: Interview so Zuzanou Biskupičovou, Vedúca organizácie & HR

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.

Naposledy ste si mohli prečítať rozhovor s Mirkou, predtým sme vyspovedali riaditeľku právneho oddelenia, Majku. Ďalšou v poradí je Zuzana Biskupičová – Vedúca organizácie & HR. Inými slovami, naša “Dobrá víla”.

Prečo si sa rozhodla pre spoločnosť TrustPay?

Po príchode z Austrálie som vedela, že chcem pracovať s ľuďmi aj naďalej. Skrolovala som pracovnými ponukami a natrafila som na inzerát od TrustPay, na ktorý som ihneď zareagovala. O pár dní sme sa rozprávali na pracovnom pohovore a ja som už od začiatku vedela, že táto pozícia je pre mňa ako stvorená. Zaujala ma, lebo som dostala príležitosť ukázať svoje vodcovské schopnosti. Moja púť v TrustPay sa mohla začať. Prijali ma. 🙂

„Našla som si oblasť, kde sa cítim ako doma. Dokážem sa nadchnúť pre akúkoľvek agendu či výzvu – od riešenia rôznych problémov, cez budovanie tímu, až po organizovanie firemných akcií.“

Na akej pozícii aktuálne pracuješ a čo ťa na nej najviac baví?

Pracujem ako Head of Organization & HR. Pozícia, ktorá je dôležitá v každej firme, kde to funguje. Baví ma predovšetkým jej rozmanitosť. Našla som si oblasť, kde sa cítim ako doma. Dokážem sa nadchnúť pre akúkoľvek agendu či výzvu – od riešenia rôznych problémov, cez budovanie tímu, až po organizovanie firemných akcií. 🙂

Čo si na svojej práci najviac ceníš a čo je pre teba aktuálne najväčšia výzva?

Na práci v TrustPay si vážim rodinnú atmosféru a férové správanie k zamestnancom. Každá snaha je náležite odmenená. Vždy sa mi vrátilo to, čo som do práce vložila. Rovnako to vidím u kolegov. Dôvera vedenia a možnosti kariérneho rastu nás poháňajú vpred.

Najväčšia výzva? Každý deň je iný. Dostávam sa do situácií, s ktorými sa v sekunde musím vysporiadať. Som prvou osobou, ktorú pri náhlych zmenách kontaktuje vedenie a zamestnanci.

TrustPay team - interview with Zuzana Biskupicova

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Dobré vzťahy s kolegami sú pre mňa mimoriadne dôležité. V TrustPay sme skvelými priateľmi. Vychutnávame si spoločné obedy, kávičky a ďalšie aktivity počas pracovných dní. Každý pondelok nás v kuchyni čaká brunch plný ovocia, jogurtov, snackov a domácich koláčov.

Najviac ma však bavia teambuildingy – obzvlášť grilovačky a zájazdy na Moravu. Všetci si ich náramne užívajú. Niektorí sú športovci a vybíjajú si energiu na volejbale, iní uprednostnia relax v bazéne. Nemôžem nespomenúť diskotéky, cimbalovky, či ochutnávky vín v mystických “sklepoch”. Teambuildingy sú výbornou príležitosťou spoznať sa aj z inej ako pracovnej stránky a utužiť si priateľstvá. Som rada, že stojím za ich prípravou.

Okrem teambuildingov máme vo zvyku požičiavať si knihy, pomáhali sme ľuďom bez domova, raz sme si vymieňali oblečenie. V budúcnosti plánujem zorganizovať hodiny jógy, celodennú cyklistiku a firemnú turistiku.

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

Vyhovuje mi, že každý deň je iný. Zháňam propagačné materiály, riešim služobné cesty, pripravujem podklady pre administratívu, starám sa o spokojnosť našich zamestnancov. Som im k dispozícii, keď potrebujú s niečím pomôcť alebo sa len tak vyrozprávať.

Organizovanie teambuildingov je takisto v mojej réžii. Okolnosti a podmienky musím zosúladiť tak, aby vyhovovali čo najväčšiemu počtu zúčastnených. Kolegom stačí prísť načas. Tam ich starosti končia.

Posledné týždne pretváram firemné priestory. S pomocou interiérovej dizájnérky sme kompletne prerobili jedáleň. Tvorí ju nový nábytok, obrazy, živé kvety a stále rozrastajúca sa knižnica. Momentálne budujeme priestory pre sekretariát. Je toho veľa. Vďaka mojej aktivite ma prezývajú ,,motorová myš“.

trustpay-nová kantína

 

Máš nejaký zábavný moment z práce v TrustPay?

Je ich niekoľko. Taký posledný, ešte dosť čerstvý, mám stále v pamäti. Na vodovodnom potrubí vznikla porucha a musela som ihneď zasiahnuť. Všetkých zamestnancov a nájomníkov v budove som upozornila, že by bolo dobré, keby radšej nepoužívali toalety. Viete si predstaviť, že vám niekto zakáže prístup k základným potrebám? Vzišlo z toho niekoľko otázok k umývaniu rúk alebo splachovaniu záchodov, a popravde, aj pár nepublikovateľných momentov. Nakoľko som videla, že to nemá cenu naťahovať, poslala som všetkých domov. 🙂

Mohlo by vás zaujímať

Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Zoznámte sa a spoznajte talentovaných členov tímu TrustPay v novom formáte na našom blogu - spoznajte tím TrustPay. Vyspovedali sme našu šikovnú a vždy usmiatu Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Richardom Tésim, Deputy CEO
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay